Събрахме 12 495,65 лева за малкия Станислав Чонев

0
1431
Stasi
Реклама

Започваме тази статия с огромна благодарност към всички, които се отзоваха на нашия призив да помогнем на седемгодишния Станислав Чонев, който страда от тумор в мозъка. Благотворителното събитие „Заедно за малкия Станислав @CraftЪ Bar“ събра толкова много хора на ул. „Абаджийска“, колкото не ни се искаше да повярваме, че е възможно. Станахме свидетели на безброй усмивки и надежда, кипяща от присъстващите и доказахме, че когато сме Заедно, когато искаме да постигнем промяна, можем.

Stasi

Приходите от благотворителния базар и кутията, поставена на сцената, възлизат общо на 12 495, 65 лева, които почти допълват сумата, нужна на Стаси за операцията, предстояща му на 28-юни. Разбира се, кампанията за набиране на средства няма да приключи до там, защото ще следва и допълнително лечение, но вече е ясно, че малкия борец получи огромна подкрепа от Пловдив, както и от цяла България. Позитивизмът, с който подходи всеки един участник в събитието, няма как да не е стигнал до сърчицето му. Младите изпълнители раздадоха душата си на сцената, за да погалят емоциите на присъстващите, творците, писателите, представителите на доброволческата кампания „Да помогнем на Стаси да оздравее“, екипът на бар CraftЪ, момчетата от Кралството на седемте хълма и Fotobox България, всички превърнаха ул. „Абаджийска“ в пространство на доброто. А ние се надяваме тази добрина да не остане като глух спомен, а да се разпръсне по вятъра и да докосне още много сърца.

Stasi

Реклама

Специални благодарности към: AVON, Brave New Hair, Friend Fun Wine, Dea Things, „Зелена работилница“, „Българска роза за теб“, Николай Пеев, Светлина Трифонова, Любел Дякоf, „Междувремие“, Кралството на седемте хълма, Fotobox България, Александър Карамфилов, Ванина Георгиева, Лиляна Чобанова, Фолклорен ансамбъл „Тракийска младост“, Фолклорен танцов състав „Хоп-троп“ и вокална група „Тракийка“, Мирослава Тодорова, Лидия Ганева, Стефани Илиева, Иван Андонов, Пепа Драгоева, Богдан Ганев, Аглея Канева, DJ Димитър Павлов, група Le’Push и бар CraftЪ.

4.5/5 - (24 votes)
Реклама

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.