България: Държавата на боли ме к!ра – ВИДЕО

Знаете ли че държавата България е на първо място в света по болки в к!ра на глава от населението, което е изключително тревожен факт.

0
599
България: Държавата на боли ме к!ра - ВИДЕО
Снимка: ПЕТЪК ТОЧНО В ПЕТ с Китодар Тодоров
Реклама

България е държавата, в която да псуваш е древна традиция. Можем да срещнем този стар български ритуал почти навсякъде. Най-често в държавата, той се среща по време на шофиране. Но също така можем да го отрием при ежедневната комуникация между населението.

Китодар Тодоров е старши научен сътрудник в Института за борба с болките в к!ра или съкратено И.Б.Б.К. Замислете се колко често чувате от свои близки, приятели, познати и обществени личности – „Боли ме к!ра“.

Болките в к!ра е тежко заболяване не само при мъжете, но и при жените. То се наблюдава от дълбока древност, но в България е по-популярно в края на 90-те години. Днес има бум на тази епидемия.

Направихме изследване на 100 пациента с болки в к!ра и резултатите бяха категорични. Болките в к!ра имат пряка зависимост с душевното състояние на пациента и водят до прогресивно оглупяване.

Реклама

Случайна ли е връзката между оглупяването и болките в к!ра?
– Не!

Боли ме к!ра протича с различни симптоматика. Не може да не сте чували за боли ме х!йя, боли ме шн!ра и немския щам боли ме
шм!йзера. Но общото между всички пациенти, е че те отричат да имат болки в к!ра, въпреки наличието на такива.Това прави диагностицирането и лечението на това заболяване изключително трудно.

Физическо или душевно заболяване са болките в к!ра?

Има ли лек срещу него?

Трябва ли болките в к!ра да се поема от Здравната каса?

Отговорите ще намерите във видеото! Приятно гледане!

ПЕТЪК ТОЧНО В ПЕТ с Китодар Тодоров

4.4/5 - (7 votes)
Реклама

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.