Вихровения предстявя метода на класическата сугестопедия в Младежки център Пловдив

Център по класическа сугестопедия Вихровения работи целенасочено в посока развиване и осъвременяване на образователните практики чрез прилагане на класическата сугестопедия точно така, както проф. д-р. Лозанов ни я е завещал

0
116
Mladejki centur
Реклама

На 25.03, от 11:00 часа, Център по класическа сугестопедия Вихровения и Младежки център Пловдив канят на открит урок за втори път жителите на Пловдив, които ще имат възможността да се докоснат до уникалния метод за обучение и да разговарят лично с квалифицирани преподаватели- сугестопедагози. В продължение на изключително успешно реализирания първи сугестопедичен курс по английски език на Вихровения в партньорство с Младежки център Пловдив, екипите на двата центъра продължават с активностите в града под тепетата с деня на отворените врати.

Център по класическа сугестопедия Вихровения работи целенасочено в посока развиване и осъвременяване на образователните практики чрез прилагане на класическата сугестопедия точно така, както проф. д-р. Лозанов ни я е завещал. Център Вихровения е неразривно свързан с Фондация „Проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева“ – единствената организация, която е упълномощена да обучава и сертифицира сугестостопедагози и която е приютила всички оригинални трудове и изследвания, свързани с тази наука. Сътрудничи си с множество културни институции, които осъзнават колко е важно още по-голямото популяризиране на сугестопедията. Водят се курсове и на множество от големите компании в България, за които езиковата подготовка на служителите им е от ключово значение.

Сугестопедията е един от най-приятните, лесни и вълнуващи методи за усвояване на учебен материал и за използване на потенциала на съзнанието и подсъзнанието. Усвоените знания са трайни, а прилагането им впоследствие се случва естествено. Това прави сугестопедията най-подходящият метод за изучаване на езици, където освен научаването на значително повече думи и усвояването на граматиката, се постига лекота в естественото им прилагане. Така всъщност ние проговаряме езика свободно. Преподаването по този метод изисква специална квалификация на преподавателите, а не на последно място също и подбрана среда, в която да протича учебния процес. Усещането, че сте сред близки хора в приятна обстановка, увеличава многократно възприятията и резултатите, когато до вас имате високо подготвен сугестопедагог, който знае как да ви преведе по пътя на знанието. Именно затова Вихровения избра за свой партньор в Пловдив Младежки център, тъй като той съчетава уюта на домашната среда, напълно оборудваната материална база в най-зеления район на града и професионално подготвения екип.

Всички, присъединили се към открития урок на Вихровения на 25.03, ще получат подаръци и отстъпки за сугестопедичен курс от предстоящата програма, която ще бъде представена.

Реклама

За записване:
https://goo.gl/K4Xxrj
Тел: 0879 811 644
e-mail: [email protected]

Как ще оцените статията
Реклама

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.