Лиса Гайър пристига в България за концерта на Съли Ърна в „Арена Армеец“

Концертът в София ще се състои на 26 септември като част от европейското турне на музиканта

0
113
erna
Реклама

Талантливата вокалистка Лиса Гайър ще се присъедини към музикантите за големия концерт на Съли Ърна в София този месец. Новината бе съобщена в специално телефонно интервю пред Елена Розберг за радио Z-Rock. Гласът на Godsmack и цялата му група за солови проекти заедно с Лиса, ще чуем на живо на 26-ти септември в зала „Арена Армеец“ от 20:00 ч. В събитието ще вземат участие и трите дами от Оркестъра на Класик ФМ радио, които участваха и на миналогодишните концерти на Съли у нас.

Съли Ърна нарича Лиса „феноменален глас с диапазон от четири октави“.  Певицата участва в записите на двата солови албума на Ърна – Avalon и Hometown Life. Освен това, тя развива и самостоятелна кариера – издава албуми със своя група, пише песни, свири на китара и преподава в престижния музикален колеж „Бъркли“ в Бостън.

В интервюто за радио Z-Rock Съли Ърна сподели още, че подготвя специални музикални изненади за концерта у нас, който е част от голямото му европейско турне, стартиращо на 14-ти септември. Той подчерта отново, че нашата страна е най-любимата му концертна дестинация, заради изключителните познания на публиката и неповторимия контакт с нея. Съли разказа как върви работата по подготовката на новия албум на Godsmack, кога ще е премиерната му дата, кога ще чуем първия сингъл от него и дали България ще бъде включена в плановете им за турне в Европа през 2018 година.

Събитието “The Voice of Godsmack – Sully Erna in concert” се организира от „Кантус Фирмус“ по повод 11-тия рожден ден на Z-Rock – рок радиото на България. Продължава продажбата на билети за концерта в секторите за седящи места и на терен. Местата във фен зоната непосредствено пред сцената са изцяло изчерпани. Билети могат да се закупят на ticketsbg.com и в мрежата на Eventim.

Реклама
Как ще оцените статията
Реклама

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.