Реклама

За периода от 11 март до 23 март в кампанията „В кръвта ти е да спасяваш животи“, организирана от Ротаракт клубовете в България, се включиха 327 човека, като над 80 кръводариха за първи път.

„Благодарим за геройската постъпка на всеки един от нашите кръводарители. С този благородeн жест те допринесоха за спасяването на над 900 живота. Призоваваме тези от вас, които не са успели да станат част от кръводарителската кампания да го направят в центровете по трансфузионна хематология по градове, в удобно за тях време. Всяка капка е като глътка въздух за някого.“
– коментира Маргарит Делчев Ротаракт представител за България.

Благодарим на Калин Колев за смелата постъпка!

„Вярваме, че с малки стъпки се постигат големи промени. Ротаракт клубовете в Българя ще продължават да кръводаритеските кампании, поради разбирането на необходимостта от тях особено за хора нуждаещи се от спешно кръвопреливане.“ – коментира Ралица Дженкова ПР на Ротаракт за България.

Един от нашите 36 кръводарители.


В кампанията в Пловдив се включиха 36 човека. „За нас това е истински успех.
Горди сме, че успяхме да привлечем толкова хора в рамките само на 5 часа. 14 от тях кръводаряваха за първи път. Щастливи сме, че успяхме да им покажем, че не страшно и опасно. Вярваме, че те ще го направят отново.“ – коментира Мария Сотирова президент на Ротаракт клуб Пловдив.

Благодарим и на всички наши партньори, с чиято помощ успяхме да реализираме кампанията, а именно Районен център за трансфузионна хематология (РЦТХ), Регионална здравна инспекция (РЗИ), Български червен кръст (БЧК), Национално представителство на студентските съвети (НПСС), аптеки и компании от сегмента на корпоративния и малък и среден бизнес в страната. #БъдиГерой

Реклама
Благодарим на всички открили героя в себе си!

#БъдиГерой #БъдиВдъхновението

Реклама

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.