Район „Централен“ раздаде хранителни продукти на 20 домакинства

Акцията е част от кампания на БЧК „Купи и дари“, в рамките на която всеки пожелал гражданин е закупил трайни пакетирани хранителни продукти и ги е поставил в специално брандираните колички в магазините

0
37
Georgi Stamenov
Реклама

Кметът на Район “Централен” Георги Стаменов посрещна 20 домакинства днес, на които разпредели пакети с хранителни продукти. Акцията е част от кампания на БЧК „Купи и дари“, в рамките на която всеки пожелал гражданин е закупил трайни пакетирани хранителни продукти и ги е поставил в специално брандираните колички в магазините.

Пакетите, получени от ОС на БЧК – Пловдив съдържа продукти от първа необходимост за домакинството – брашно, макаронени изделия, захар и ориз.

Raion Centralen

Raion Centralen

Реклама

Георги Стаменов раздаде на 20 социално слаби граждани – многодетни семейства в нужда, самотни майки, семейства с един родител, семейства с родител или дете в неравностойно положение, безработни родители и граждани със специфични социални потребности, живеещи на територията на района. Гражданите приеха с благодарност жеста на внимание на г-н Стаменов за оказаната помощ и подкрепа.

Как ще оцените статията
Реклама

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.