bazar
Реклама

Инициативите в подкрепа на благотворителната кампания за лечението на малкия Станислав Чонев продължават. Много са хората, които подкрепят Стаси и семейството му в тяхната тежка битка. След събитието „Заедно за малкия Станислав”, което се състоя на 13.06.2018 година пред бар CraftЪ в Капана, подкрепа оказват и участниците в традиционния Фермерски базар в парк Бунарджика.

Базарът се осъществява всяка сряда от 16:00 до 20:00 часа на централната алея от страната на булевард „Руски” в подножието на хълма. На него може да намерите пресни зеленчуци и плодове, както и храни и напитки, произведени от местни фермери, занаятчии и малки производители.

Bazar

Реклама

Bazar

В средата на базара е разположен специален щанд, на който се продават продукти, дарени от участниците и на който е разположена благотворителната кутия за невръстния Стаси. До края на месец юни ежеседмичния пазар ще продължи да подкрепя кампанията, като се подготвят допълнителни артикули, които да бъдат продавани с благотворителна цел.

Bazar

Благодарение на всички хора, които се обединиха и които продължават да подкрепят благотворителната кампания, Станислав и неговото семейство получиха надежда за излекуването му. Пловдив продължава да показва, че заедно можем повече.

5/5 - (4 votes)
Реклама

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.