Коя е Vick и нейната музика? Разбери във Vintage House

Младата българска певица подготвя първи самостоятелен албум

0
176
vick
Реклама

Тя е най-новото попълнение в музикалния лейбъл Homeovoxmusic. Млада, талантлива и различна – нейното име е VICK. Носеща силния глас и бунтарския нрав на новото поколение, музиката й е искрена и предизвикателна като самата нея.

Дебютният й сингъл „Can’t Handle” и видеото към него излезе официално през лятото на 2016-та година и до днес има над 30 хиляди гледания в YouTube. Текстът е написан от самата VICK, а музиката е дело на Георги Георгиев (група „Остава“). Песента е провокация за това как притежаваме способността да бъдем такива, каквито поискаме и да постигнем онова, за което мечтаем, стига да премахнем страховете си и да спрем прекомерното преосмисляне на всичко, което ни се случва и заобикаля.

Песента се върти в ефирите, а младата изпълнителка вече е познато име със самостоятелни участия на софийска клубна сцена като подгряващ изпълнител на концертите на група „Остава“ и на общия концерт на Миленита, Белослава и Рут, както и участия на два фестивала „ София Диша“ и „ Мога Фест“. В момента VICK работи по първия си самостоятелен албум, а на живо изпълнява и известни кавър версии на любими песни от модерната поп рок музика.

А пловдивчани ще могат да се запознаят с нейното творчество на 11 ноември от 21:00 часа в клуб Vintage House, разположен в Дом на културата „Борис Христов“.

Реклама

https://www.youtube.com/watch?v=OdD-Jq2ifIU

Как ще оцените статията
Реклама

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.