Къде да отидем на Нова година в Пловдив

0
1241
Реклама

Остават броени часове до края на 2017 година. С нетърпение очакваме новата, когато надеждите и мечтите ни ще загреят наново, като блестят фойерверките в небето на 31-ви декември, в 00:00 часа.

Точно зa 31-ви ще си говорим и по-конкретно за заведенията в Пловдив, които предлагат незабравимо изживяване за тези, които не искат да са у дома, а сред по-голяма маса хора. Млади, възрастни, всички са обединени под общия знаменател на празнуващите, а ето и местата, на които си заслужава да обърнете внимание.

ПС: За любителите на поп фолка да намерят предложения в друга медия

Нова Година в бар „Крафт“

Реклама

Заведението на ул. „Абаджийска“ 15 в квартал Капана не набляга на традиционен куверт, а смята да изненада гостите си с домашно приготвени вкусотии, плодове и разядки. Разбира се баницата с късмети и шампанското са задължителни. Питиетата ще може да избирате сами или с предварително заявени от вас брандове. Музиката ще е селектиранa в сетове – рок, фънк, суинг, ню диско и други.

Кувертът е на цена от 29 лв. за човек, а половин час след полунощ входът е свободен.

Ако пък ви се пие класно, изискано уиски на ниво, се разходете само на няколко метра по—надолу по улицата и влезте в заведение „СандъкЪ“, където няма да платите за куверт, а само вход от 10 лв. Но пък след полунощ входът пак става свободен за всички, а домакините ще ви посрещнат с ядки и разядки, специално селектирани от тях.

Отново в Капана може да посетите едно по-алтернативно парти в „Groove Music&Art“, което се намира на ул. „Атанас Самоковеца“ 9.

Организаторите правят партито, както сами казват, без никакви стилови и концептуални ограничения. Освен внимателно подбраната селекция от храни и напитки, като специален комплимент от бара за всички ще има подаръци и карнавални аксесоари, с които да си направим незабравимо рейв парти.

Новогодишният куверт е на стойност 39 лв. и включва много вкусни предложения, както и чаша шампанско или вино за новогодишната наздравица.

Напитките ще бъдат на свободна консумация от бара, като ще има и много допълнителни промоции, специално за новогодишната вечер, а кувертите могат да бъдат закупени и на място.

Не можем да подминем Капана без да споменем и любимото на много поколения „Петното на Роршах“. Там вход няма да има, а за музикалната селекция ще се погрижи DJ Super Mario. Явно празненството ще е повече от забавно, щом ще се набляга на цветният свят на компютърните игри от нашето детство.

Няколко пресечки във вътрешността на квартала на творческите индустрии е и небезизвестната бирария „Котка и мишка“, която ще представи поредните нови предложения от бирените сортове, вкусни мезенца, новогодишна баница и шампанско. Заедно с готината компания на барманите, може да се веселите заедно само за 15 лв.

В Дом на културата „Борис Христов“, пък, или по-точно във „Vintage House“ са ни подбрали специално меню, спазващо старите български традиции, десерти и много шампанско. Организаторите са подготвили и много празнични изненади, а музикалният гуру ще се превъплъти в Mr. Moon, който не веднъж е доказвал, че може да вдига хората на крака.

Прехвърляме се на ул. „Капитан Райчо“, където в заведение „Торо Гранде“ ще се проведе една Х-факторска Нова Година. Правилно прочетохте. Освен празничното меню, гостите на ресторанта ще се глезят слухово не от един, а от трима финалисти от последното издание на музикалното предаване X Factor – големите победителки 4 Magic, както и подгласничките Йоана Димитрова и Ева Пармакова.

Завършваме предложенията си с много рок, както винаги в най-култовото място за тази цел – „Полинеро“ . Пловдивчани, а и не само, ще посрещнат Новата Година не за първи, а за дванайсети път в пределите на бара. И защо мислите е така? Защото той не предлага едно питие, газирано и вода, чаша вино + шампанско, една салата, предястие, основно и десерт, както и музика от DJ. А, ядене и пийване без ограничения на топли и студени, салатки малатки, хапки мапки и големи, пържолки мържолки 2-3 вида, сърмички сърнички, плодчета със сиропчета, баници маници, плюс всякакъв алкохол, вина, бири, газирани, води и прочее.

Ще има и рок група на живо, която се пази в тайна, игри и маскен бал.

Това са нашите предложения за приятно изкарване на Нова Година в градска среда, както разбира се и на живия концерт на площада пред Общината. Пропуснали сме много места, но те ще ни простят. А на вас пожелаваме весели празници и щастливо посрещане на 2018-та!

 

4.2/5 - (5 votes)
Реклама

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.