Ride'N'Roll
Ride'N'Roll
Реклама

Култовото „Ride’N’Roll American Heritage in Bulgaria“ събитие се завръща с нови сили, в невиждан досега размер! В дните 20-ти и 21-ви октомври ще се състои единственото по рода си шоу в България! Тази година домакин отново е град Пловдив със съдействието на Международен Панаир Пловдив. Изложението стартира в 11:00 часа на 20-ти октомври, а водещ ще е Николай Станоев.

„Ride’N’Roll“ е най-голямото изложение на марки и модели американски автомобили (олдтаймъри, йънгтаймери и съвременни), мотоциклети от марката „Harley-Davidson”, SUV и OFFROAD машини, с подкрепата на „H.O.G.” (Harley Owners Group®). Всичко това е гарнирано с типична американска кухня, рок концерт, игри от „ФЕРМАТА“ с Димитър Господинов Guspa за малки и големи с много награди и много други игри и изненади! Собственици на американски машини са повече от поканени, но след предварително записване до 15-ти октомври 2018 година.

„Клубът на собствениците и феновете на американските автомобили в България“ е основан през 2007 година, с идеята да обединява хора, с интереси и любов към американските автомобили и култура. Всяка година от клуба се организират традиционни изложения, като до момента техни домакини са били градовете Благоевград, Боровец, Велинград, Враца, Драгоман, Плевен, Пловдив, Правец и София. Първото издание на „Ride’n’Roll“ се провежда през 2015 година при изключителен интерес и събира над 150 автомобила на Национален хиподрум Банкя.

Експонатите, които ще бъдат изложени на тазгодишното изложение ще включват едни от най-ранните марки и модели американски автомобили, започвайки с модифицирана версия на Ford T-Model от 1926 година и достигайки до днешните поколения на легенди като Dodge Challenger, Chevrolet Corvette и Ford Mustang. Класически „Мuscle cars“ като Chevrolet Camaro, офроуд модификации на Jeep Wrangler и Jeep Cherokee, както и други атрактивни марки автомобили, като Cadillac Eldorado, Dodge Coronet, Chevrolet Bel Air, Ford Thunderbird и Ford Grand Torino също са сред бижутата на членовете на клуба.

Реклама

Ако желаете дa се запишете или да получите повече информация за предстоящото събитие, може да го направите на фейсбук или уеб страницата на клуба.

„Да се съберем заедно е наало. Да останем заедно е прогрес. Да работим заедно е успех.”- Хенри Форд, създател на Ford Motor Co.

5/5 - (2 votes)
Реклама

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.