Реклама

Мюзикхолен театър Пловдив организира невероятен шоу спектакъл озаглавен „25 мига”, чрез който да отбележи 25 години от създаването на на си. Пловдивчани и гости на града могат да го се насладят на красивият танцов спектакъл тази неделя, 18 ноември, от 19 часа в Дом на културата „Борис Христов“.

Началото на Мюзикхолен театър Пловдив е през 1993 година. Основателят Николай Серафимов е танцьор от 1978 година и солист на Танцово студио “Ритъм”. Първата изява на театъра е танцово- театралния спектакъл “Бохемска рапсодия” по музика на група “Queen”, идея и хореография на Николай Серафимов. От създаването си до сега театърът има, зад гърба си, множество авторски спектакли, гостувания в други градове на страната, участия в общински мероприятия, изяви в няколко телевизионни програми.

„Можете да потънете заедно с нас в дебрите на детското подсъзнание или да съпреживеете борбата за любовта на римлянин и амазонка от преди 3000 години. Да се насладите на осем метровия лед екран, който ще ви пренесе през пространство и време, феерията от светлини, музика и танци, изпълнени от 30 -те вдъхновени участника в тези два танцово тематични разказа!“ каза по повод предстоящия спектакъл ръководителят и хореограф на Мюзикхолен театър Пловдив – Николай Серафимов.

Реклама

На сцената ще чуете Ева Данаилова, група Helen’s Jewels, Мартина Жекова и Стилян Пенков.

Билети на цена 10, 12 и 15 лева се продават на касата на Маск Арт в ДК „Борис Христов“.

 

Как ще оцените статията
Реклама

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.